![]() |
WWW | Strona główna forum | Rejestracja | Garaż | FAQ | Lista użytkowników | Galeria FKP | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Foczka miesiąca ![]() |
|
Elektryka, audio i alarmy Wszystko co elektryczne. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Turysta
|
![]()
witam,
Szukałem na forum ale nie udało się odpowiedzieć na moje wątpliwości. ![]() Mam fabryczne radio Forda 6000 CD ładnie to ono wygląda i owszem , komponuje sie z deską jest zegar itp ....ale gra tak sobie ....... pomyśłałem że mozna kupić w Fordzie lub na allegro radio Sony MP3 ( Fordowskie ) i podmienić i mam parę pytań: 1. Czy można zrobić podmiankę 1 w 1 tzn wyjmuje stare 6000 CD i wkładam Sony ? 2. Czy sterowanie z kierownicy jest kompatybilne i czy nie trzeba żadnych złączek , przejściówek itp ? 3. Chyba najważniejsze czy to ma sens przy założeniu że nie chcę ( przynajmniej teraz grzebać w drzwiach i wymieniać głośników na inne ( obecnie mam to co ford montuje seryjnie ) :P aktualnie mam takie radyjko i nie wiem też czy rózni sie kształtem od Sony z MP3 http://img444.imageshack.us/img444/4770/radioqz7.jpg pozdrawiam ![]()
Tagi |
6000cd, sony |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
radio sony do FFII | malagb | Elektryka, audio i alarmy | 6 | 11-01-09 20:08 |
Strerowanie SONY - FORD | Gimnastikball | Elektryka, audio i alarmy | 0 | 19-06-06 12:33 |
Pilot SONY , a radio FORD | Dzieciak | Elektryka, audio i alarmy | 2 | 11-02-05 09:46 |
Radio Ford ICE 6000 | marcin83 | Elektryka, audio i alarmy | 9 | 13-01-05 19:02 |
Kontakt - |